Agenda

Lid worden van Delta Duikteam

Delta Shop

Delta Duikteam jas

deltajasjes

 

Wie wil er nou niet zo'n mooie Delta Duikteam jas.

Nog steeds verkrijgbaar. Slechts € 10,-
in de maten M/L/XL/XXL
Interesse? bestuur

Wie is er online

We hebben 240 gasten en geen leden online

DELTA logo transparant

BBQ, 14juli

Zaterdag 14 juli is er weer de jaarlijkse BBQ.bbq2

Wederom kiezen we ervoor om de BBQ helemaal aan het begin van de schoolvakantie te houden.

De jaarlijkse Delta Barbecue is eigenlijk te beschouwen als De Beter Gevulde Clubavond, oftewel een clubavond (maar dan op zaterdag) aangevuld met stukjes vlees, gezonde salades, verfrissende fruithapjes en dat alles goed nat gehouden met een lekker glaasje frisdrank, wijntje of een biertje. Uiteraard zal er ook rekening worden gehouden met mensen die liever vegetarisch eten!

Waar is de barbecue?

Voor de gezellige feestavond zijn we te gast in de ambiance van Rob en Annemiek aan de Bovenweg 83 te Sint Pancras.

Hoe laat?

Jullie zijn welkom vanaf 18:00 uur.

Parkeren:

Als je met de auto komt kan je parkeren op het parkeerpleintje bij het kerkelijk centrum de Regenboog aan de Bovenweg 89 in Sint Pancras. (Let op: niet parkeren bij de nabijgelegen supermarkt omdat daar 's avonds het hek dicht gaat!)

We hopen tijdens de barbecue natuurlijk op een zwoele avond, maar het kan ook minder lekker weer zijn. Mocht het onverhoopt toch geen lekker weer blijken te zijn, dan zullen we de BBQ tot een nader te bepalen datum uitstellen. Iedereen die is aangemeld zal daar dan over worden geïnformeerd.

Hoe het mogelijk is weten we nog steeds niet, maar voor de prijs hoef je het niet te laten. Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 15,50 per persoon voor zowel leden als voor hun partners. Voor meekomende kinderen tot en met 12 jaar is het € 8,00 per kind.

Jullie komen toch ook? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indien je om principiële reden geen vlees wilt eten, geef dit aan op het aanmeldformulier of in de e-mail.


Algemene bepalingen bij deze activiteit:

  • Na het opgeven aan de activiteit dient men het bedrag binnen 14 dagen, maar uiterlijk voor 10 juli 2018 over te maken naar NL57INGB0000615817 t.n.v. Delta Duikteam onder vermelding BBQ 2018, je naam en aantal personen.
  • Bij annuleren na 10 juli, of bij het niet aanwezig zijn tijdens de activiteit, is artikel F6 van het huishoudelijk reglement van toepassing. (en kunnen extra kosten in rekening worden gebracht!)
  • Deelname aan de BBQ is voor eigen risico.
Facebook