Agenda

Lid worden van Delta Duikteam

Delta Shop

Delta Duikteam jas

deltajasjes

 

Wie wil er nou niet zo'n mooie Delta Duikteam jas.

Nog steeds verkrijgbaar. Slechts € 10,-
in de maten M/L/XL/XXL
Interesse? bestuur

Wie is er online

We hebben 148 gasten en geen leden online

DELTA logo transparant

Verslag Kerstduik 2018

I’m dreaming of a white Christmas……

’s Morgens vroeg gaat de wekker en de eerste app’jes komen binnen op mijn telefoon. 'Veel plezier en rij voorzichtig!’ Huh, rij voorzichtig? Hoezo? Ik trek de gordijnen open en wrijf nog eens in m’n ogen. Niet te geloven….. het is wit!

kerst 2018 02

Hoe mooi kan het ontwaken zijn als je kerst gaat vieren in de sneeuw. Bij aankomst bij het GMA staan er al een paar maatjes te trappelen in de sneeuw. Wat een pracht en het is nog zo lekker rustig.
Er waren een paar afmeldingen voor de duik maar wel wat meer luitjes op de kant, dat maakt het toch weer super gezellig. De sneeuw kraakt onder onze voeten als we naar het water lopen. Brrr, het water zal wel koud zijn….

kerst 2018 01Eenmaal in het water blijkt dat dat wel mee valt, de buitenlucht is kouder dan het water. We besluiten via het touw te duiken want het zicht lijkt niet geweldig. Als we wat verder zijn wordt het zicht wel iets beter, na het keerpunt laten we de lijn uit zicht verdwijnen en gaan op gevoel/kompas terug naar de steiger.


kerst 2018 04

Score: 1 jonge snoek, tja het is toch wat….

De warme choc, koffie en thee staan klaar. Niet te veel koekjes eten want er moet nog meer in vandaag;-)

De mensen op de kant beginnen bevroren voeten te krijgen en willen graag binnen opwarmen dus gaan we richting de kerstlunch.

 


kerst 2018 03
De tafels staan prachtig opgemaakt en de trek begint te komen. Wat een keuze! Hier is weer hard gewerkt. Eerst aan de soep om lekker door te warmen.
Met gezellige kerstmuziek op de achtergrond (helaas niemand die z’n blokfluit mee had) hebben we genoten van de lunch.


Daarna met een voldaan gevoel naar huis.
Dank jullie wel allemaal om deze mooie witte kerst met elkaar te beleven.

DZN

Facebook