Agenda

Lid worden van Delta Duikteam

Wie is er online

We hebben 96 gasten en geen leden online

DELTA logo transparant

(On)beperkt duiken

 

Onze leden Wilfred en Renate zijn al een tijdje betrokken bij stichting (On)beperkt duiken en kunnen hierbij wel wat duikers (en deelnemers) gebruiken.
onbeperkt duken in het zwembad

Stichting (On)beperkt duiken maakt het mogelijk om mensen met een beperking de vrijheid van het duiken te laten ervaren. De stichting is IAHD gecertificeerd en duikt in Alkmaar en Lisse in het zwembad en soms in buitenwater. Voor Alkmaar zijn we op het moment (dringend) op zoek naar zowel meer begeleiders als meer deelnemers. Ken je iemand die het heel gaaf lijkt om onder water te ademen, iemand die toe is aan iets nieuws, iemand met b.v. autisme of adhd die niet regulier een opleiding zou kunnen/willen doen of iemand die voor even bevrijd zou willen zijn van de rolstoel? Of lijkt het je zelf erg leuk om zo iemand te (leren) begeleiden? Neem dan even contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Per jaar duiken we ongeveer 9x op zondagmiddag tussen 14.30-15.30 in het 50m bad van de Hoornse Vaart. De eerstvolgende keer staat gepland op 25 oktober. Zie ook www.onbeperktduiken.nl.

Groetjes,
Renate

Facebook