Agenda

Lid worden van Delta Duikteam

Wie is er online

We hebben 35 gasten en geen leden online

DELTA logo transparant

Inschrijving BBQ geopend

Op 31 augustus organiseren we de GROTE BBQ.bbq2
Hèt evenement dat het meest populair is onder de leden.
Dus komt allen weer op dit geweldige evenement!.

Er zijn heerlijke stukjes vlees, gezonde salades, verfrissende fruithapjes en dat alles goed nat gehouden met een lekker glaasje frisdrank, wijntje of een biertje. Uiteraard zal er ook rekening worden gehouden met mensen die liever vegetarisch eten!

We mogen nogmaals gebruik maken van de gastvrijheid van een familie in St Pancras.
Aangezien dit echt een toplocatie is nemen we dit aanbod uiteraard graag aan.

Onze organisator en kok van voorgaande jaren heeft helaas afgemeld, dus we zijn naarstig op zoek naar enthousiaste leden die mee willen helpen, of liever, de organisatie op zich willen nemen. Wil je meehelpen graag even een berichtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Uiteraard helpen en denken wij ook gewoon mee.

De kosten voor deze heerlijke bbq zijn €15,- pp
Kinderen onder de 10 jaar betalen de helft.

Iedereen is welkom op 31 augustus vanaf 18.30 uur op de
Bovenweg 83
St Pancras

Opgeven via onderstaand formulier via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
groet,
Evcie
Algemene bepaling:
- Voor deze activiteit dient men de eigen bijdrage voor 25 augustus a.s. te hebben overgemaakt op NL57INGB0000615817 t.n.v. Delta Duikteam Alkmaar, onder vermelding van BBQ 2019 (vergeet niet het aantal personen te vermelden)
- Na aanmelding is kosteloos annuleren mogelijk tot 25 augustus 2017, bij annulering na deze datum, of bij het niet aanwezig zijn tijdens de activiteit, is artikel F6 van het huishoudelijk reglement van toepassing. (en kunnen extra kosten in rekening worden gebracht!).Restitutie van de inschrijvingskosten bij annulering is beperkt mogelijk
- Informatie wordt alleen verstrekt in het clubblad en via deze pagina.
- Deelname aan deze activiteit is voor eigen risico.

 

 

Facebook