Agenda

Lid worden van Delta Duikteam

Delta Shop

Delta Duikteam jas

deltajasjes

 

Wie wil er nou niet zo'n mooie Delta Duikteam jas.

Nog steeds verkrijgbaar. Slechts € 10,-
in de maten M/L/XL/XXL
Interesse? bestuur

Wie is er online

We hebben 12 gasten en geen leden online

DELTA logo transparant

4 november, Todi Beringen

Todi in Beringen

Op zaterdag 4 november gaan we naar Todi. Een zoet water aquarium vol met schitterende gekleurde vissen en uitstekend zicht. Dus ook voor onze beginnende en gevorderde fotograven ideale omstandigheden;-)
We hebben ons ingeschreven om 11.00 uur. De kosten zijn €34,50 pp, hiervoor mag je 2 uur (omkleedtijd gaat er wel af!) genieten.
Vest, lood en lucht worden door Todi geregeld, de rest dien je zelf mee te nemen of te huren.
Snorkelen is ook een optie, kosten hiervoor zijn €12,50 pp. Wel minimaal 2 personen.
Iedereen die mee wil: geef je zo snel mogelijk op, dit ivm reserveren. Via het opgaveformulier hieronder of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TODI creëerde in Beringen, België een unieke ervaring waarbij bezoekers actief en emotioneel betrokken raken. Bij TODI is het mogelijk om in optimale en veilige omstandigheden te duiken tussen een bijzondere samenstelling van ‘s werelds mooiste tropische zoetwatervissen. We zullen ruim 30 verschillende soorten vissen hebben en in totaal meer dan 2.200. Onze vissen zwemmen, schuilen en broeden tussen levensechte decorelementen zoals grotten, een mijngang, autowrakken en zelfs een onderwatercafé. Dat maakt van TODI de meest verrassende indoor duiklocatie in Europa. Kortom, de ultieme duikbeleving!todi

TODI is het eerste indoor snorkel- en duikcentrum in Europa waar bezoekers in optimale en veilige omstandigheden kunnen genieten van de wondere onderwaterwereld, tussen kleurrijke tropische zoetwatervissen en levensechte decorelementen.
Een gigantisch duikbassin van 10 meter diep en 36 meter doorsnee, met meer dan 6.200.000 liter water en een temperatuur van 23° ... Welkom!


Duiken voor iedereentodi 02

TODI wilt inspelen op de toenemende vraag naar authentieke vrijetijdsbeleving die het hele jaar door open is. Je kan hier duiken, snorkelen en onderwater wandelen met een duikhelm. En dat allemaal in optimale en veilige omstandigheden. TODI biedt ook opleidingen aan, zowel voor starters als voor gevorderden. Als bezoeker kom je langs een buitentrap in het gebouw terecht, en kijk je via grote ramen binnen in het duikbassin. Wie verder naar boven gaat, komt op het platform rond het duikbassin terecht. Daar gaan duikers en snorkelaars te water.


 

Opgave formulier Todi

Verkeerde invoer
Verkeerde invoer
Verkeerde invoer
Verkeerde invoer
Verkeerde invoer
Verkeerde invoer

Algemene bepaling:
- Voor deze activiteit dient men de eigen bijdrage voor 20 oktober a.s. te hebben overgemaakt op NL57INGB0000615817 t.n.v. Delta Duikteam Alkmaar, onder vermelding van Todi 2017
- Na aanmelding is kosteloos annuleren mogelijk tot 20 oktober 2017, bij annulering na deze datum, of bij het niet aanwezig zijn tijdens de activiteit, is artikel F6 van het huishoudelijk reglement van toepassing. (en kunnen extra kosten in rekening worden gebracht!).Restitutie van de inschrijvingskosten bij annulering is beperkt mogelijk
- Informatie wordt alleen verstrekt in het clubblad en via deze pagina.
- Deelname aan deze activiteit is voor eigen risico.

Facebook