Agenda

Lid worden van Delta Duikteam

Delta Shop

Delta Duikteam jas

deltajasjes

 

Wie wil er nou niet zo'n mooie Delta Duikteam jas.

Nog steeds verkrijgbaar. Slechts € 10,-
in de maten M/L/XL/XXL
Interesse? bestuur

Wie is er online

We hebben 72 gasten en geen leden online

DELTA logo transparant

Verslag Bootduik Vinkeveen

Bootduik Vinkeveen

Ons jaarlijkse boot uitje op de Vinkeveense plassen is weer achter de rug. Vinkeveen 2018 01
Met 9 man gingen we dit keer op pad naar zandeiland 1. Er was een verzoek voor zandeiland 10 maar dat vond Joep denk ik een beetje te ver;-)
Zandeiland 1 is ook vanaf de kant te bereiken maar dat is wel een behoorlijk eind lopen. Ideaal dus om eerst eens met een bootduik te zien of zo’n wandeling wel de moeite waard is.
We hebben een lekkere duik gemaakt, met het heldere zicht is Vinkeveen altijd wel fijn om te duiken. Helaas was er weer weinig tot geen leven te zien. Wel een klein wrakje, maar ook daar geen vis. En dan ga je je toch af vragen… moeten we niet eens een andere plas met de boot gaan ontdekken?
Langzaam aan klom iedereen weer aan boord en hoorden we de verhalen van de andere buddyparen. Er waren er toch een paar die wel vis hadden gezien, niet veel maar toch iets. Hadden wij dus weer pech, of niet goed opgelet. De laatste drie lieten nog even op zich wachten, in de verte zagen we ze boven komen, ietwat afgedwaald…. Er moest nog even een vin van de bodem worden geplukt maar toen konden we toch echt aan de terugweg beginnen.


Op de kant werden we nog verwend met frisdrank en koek, en bleven we nog effies napraten. Niemand was in voor een tweede duik op zandeiland 4 dus namen we daarna afscheid.

Het was weer gezellig met z’n allen!Vinkeveen 2018 02

DZN

Facebook