Even voorstellen

Delta Duikteam, opgericht in 1990, is een onafhankelijke, niet commerciƫle duikvereniging. Bij ons staat duikplezier voorop! Onze leden zijn gebrevetteerd bij diverse duik organisaties als PADI, NOB(CMAS), SSI etc.

Delta Duikteam biedt je de mogelijkheid om Nederland op een leuke en gezellige manier te ontdekken. Wel een brevet, maar geen buddy? Bij ons ontmoet je prima duikmaatjes.

Wat wij bieden

Activiteiten met kortingen voor onze leden, van beginnende duiker tot gevorderd en gratis flesvullingen.
Het zwembad uur om met je duikuitrusting je vaardigheden te oefenen of voor (conditie) zwemmen. Locatie: Sport- en recreatiecomplex Hoornse Vaart, Hertog Aalbrechtweg 4, 1823 DL Alkmaar.
Een keer per maand een clubduik naar wisselende lokaties, en in de zomermaanden nog een clubduik op vrijdagavond. Verder tweemaal per jaar een weekend in Zeeland, een van de mooiste duikgebieden in Nederland. Diverse bootduiken. Ook wordt in de zomer een weekend naar een andere provincie georganiseerd.

Wat wij doen

Alle activiteiten worden door onze eigen leden georganiseerd. Voor de leden bestaat dan ook de mogelijkheid om zelf activiteiten te bedenken en eventueel met hulp van andere leden te organiseren.geestmerambacht

De activiteiten zijn o.a.:

- Weekend duiken in Zeeland
- Bootduiken op de Grevelingen
- Live aboard op de Grevelingen
- Bootduiken in Vinkeveen
- Provincie-weekend
- Clubduiken
- Nettentraining in het zwembad
- Wadlopen
- Cursus overleven op zee
- Kanoweekend
- Themaduiken

De clubavond

De vereniging heeft haar clubruimte Beverplein 5, 834GS Sint Pancras. Tijdens de clubavonden (iedere vrijdagavond) kunnen ervaringen met andere clubleden worden uitgewisseld, afspraken gemaakt om te duiken, of gewoon gezellig een drankje te nuttigen.
Verder wordt er geregeld een presentatie van een buitenlandse reis of een ander leerzaam betoog gehouden.

Voor meer info neem contact op via onze contactpagina