Agenda
Activiteiten afgelopen periode
Wie is online
We hebben 153 gasten online
2015 Delta Duikteam 25 jaar

Logo DDT25

Home

Het was een druk weekje voor menig Delta Duiker.vinkeveen 2
Vrijdagavond 12 mei was de laatste theorieles voor onderwaterfotografie, zaterdag 13 mei bootduik Vinkeveen en woensdagavond 17 mei Marathon tegen kanker.

De laatste theorieles onderwaterfotografie…… wat hebben we veel geleerd de laatste tijd.
Nu moeten we het zelf gaan doen, eerst ligt er nog een hele bult papierwerk (bedankt meester) om door te lezen. En dan oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Met uiteindelijk in oktober? een heuse fotowedstrijd! Ik durf meteen mijn pas geschoten foto’s niet meer te delen, je moet de concurrentie natuurlijk niet wijzer maken dan ze zijn;-) Foto met model, dat wordt nog de lastigste opdracht. Mijn buddy is er totaal niet mee bezig tijdens de duik om er even charmant bij te gaan hangen. Dit moet dus maar een lucky shot gaan worden. Dan onderwerp ‘kwal’, hiervan zie je er bovenwater toch veel meer dan onderwater, dus ook dat wordt een uitdaging.

 

vinkeveen 1
Ik ben nu al nieuwsgierig hoe ver we zijn gevorderd in het najaar, allen: succes!!!

 

Lees meer...

 

ZEELANDWEEKEND 9 juni t/m 11 juni 2017

Tja, en zo zit je midden in de winter aan het zeelandweekend te denken…..

Wat was het leuk vorig jaar met z’n allen in één huis.
En terwijl ik hier zo mee bezig ben krijg ik er toch wel weer heel veel zin in.zullen we weer verrast worden met zo’n heerlijke taart?
Ik hoop jullie ook, want vanaf nu kan iedereen zich aanmelden. Het zeelandweekend zal plaatsvinden op 9,10 en 11 juni. We hebben weer een
groot huis gehuurd waar we met z’n allen zullen vertoeven. Het huis is iets groter dan vorig jaar in de hoop dat we niemand hoeven teleur te stellen.
We zijn nog wel op zoek naar een nieuwe keukenbrigade. Dus als je het leuk vindt om hier wat in bij te dragen, laat het dan weten aan de
evenementencommissie Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Uiteraard zijn ook de nietduikers welkom om mee te gaan, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Vrijdag en zaterdag avond zullen we gezamenlijk eten, zaterdag en zondag ochtend gezamenlijk ontbijt. Uiteraard is dit geen verplichting, doe vooral
waar je zin in hebt en vermaak je.

Lees meer...

 

Lijkt het je leuk om zelf te gaan duiken?

Duiken is leuk! Hoe komt het anders dat zoveel mensen plezier beleven aan de duiksport?

Elk begin gaat gepaard met aarzeling en de een heeft soms wat meer tijd nodig dan de ander. Maar… iedereen kan het leren en daarbij wordt je goed begeleid door ervaren instructeurs. Als je zeker wilt weten of duiken wel iets voor jou is, maak dan eerst een proefduik voordat je begint aan de cursus.

Een proefduik, ook wel introductieduik, bestaat uit een gedeelte theorie en één uur praktijk in het zwembad.opleiding-1

Tijdens de theorie krijg je een uitleg over wat duiken inhoudt, waar je je aan dient te houden en de begrippen worden besproken. Als je alles hebt begrepen vul je een eigen verklaring en een gezondheidsverklaring in. Dan weet je dat je veilig onder water kunt en de instructeurs en begeleiders weten wie ze mee onderwater krijgen.

Bij het zwembad wordt je voorzien van de uitrusting en ga je te water. In kleine groepjes ga je enkele oefeningen doen die besproken zijn tijdens de theorieles. Deze oefeningen zullen plaatsvinden in het ondiepe gedeelte van het zwembad. Eenmaal gewend aan het gevoel onder water zul je al snel naar het diepere gedeelte gaan. Mocht je problemen hebben met sommige oefeningen dan zal apart, één op één de oefeningen nog eens rustig met je worden geoefend. Maar het belangrijkste tijdens zo'n introductieduik is : alles mag, niets hoeft… het moet leuk zijn! Na afloop praten we meestal nog even bij in de kantine.

Lees meer...

 
Inloggen alleen voor LedenFacebook
Handige Site's
buienradar Nederland duikerslog
getijde tabel Nederland Alle duikstekken in Zeeland
Delta Shop

Delta Duikteam jas

deltajasjes

 

Wie wil er nou niet zo'n mooie Delta Duikteam jas.

Nog steeds verkrijgbaar. Slechts € 10,-
in de maten M/L/XL/XXL
Interesse? bestuur