Agenda
Wie is online
We hebben 423 gasten online
Home Verenigings Nieuws Overzicht Agenda Details - Wrakduiken Noordzee

EMail Afdrukken

Overzicht Agenda

Evenement 

Titel:
Wrakduiken Noordzee
Wanneer:
09-09-2017 
Categorie:
Clubduik

Beschrijving

Duiken op de Noordzee….


Je zou denken troebel, donker, groen en vies water. Maar niets is minder waar! Zicht tot 20 meter is haalbaar en de vele wrakken voor onze kust, die nu dienst doen als duik object en schuilplaats voor het onderwaterleven, maakt dit een geweldige duik locatie.

murene-noordzee

Door de eeuwen heen zijn hier talloze schepen gezonken van vikingsschepen, VOC schepen tot stoomschepen, van onderzeeërs tot voorpostenboten, en van vissersboten tot recenter gezonken vrachtschepen en vele vliegtuigen.

Wij als Delta duikteam willen jullie ook kennis laten maken met de mooie onderwaterwereld van de Noordzee en willen met het motorschip Murene uit IJmuiden een bootduik organiseren.
Het plan is om 2 duiken te maken op 2 verschillende wrakken en dat is alleen mogelijk op de kentering van de getijden. Daardoor zullen wij ook een hele dag op de boot doorbrengen. Koffie en thee zit bij de prijs in, voor een lunchpakketje dien je zelf te zorgen. Het schip is 15 lang en 5 meter breed, zodoende is er maar plek voor 8 duikers.
Voor de 2e duik wordt er gevuld aan boord, ook Nitrox is mogelijk tegen betaling.
Om mee te kunnen moet je minimaal 2* of PADI Rescue zijn omdat de wrakken gemiddeld op een diepte van 30 meter liggen en er stroming kan staan. Een fles van tenminste 12 ltr wordt aangeraden. En tevens zijn een deco/markeringsboei met reel verplicht.

De kosten voor 1 duik zijn € 65,- pp en als er 2 duiken gemaakt kunnen worden (dit hangt af van het tij ) € 85,- pp.
We hebben 9 september gereserveerd, en 16 september als reserve datum ivm mogelijk slecht weer. Dus lijkt het je leuk om mee te gaan met ons de Noordzee op , meld je dan nu aan! voor meer info: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


 

Opgaveformulier Wrakduiken Noordzee
 1. Naam(*)
  Verkeerde invoer
 2. Telefoonnr(*)
  Verkeerde invoer
 3. Noodnummer (ICE)(*)
  Verkeerde invoer
 4. Email adres(*)
  Verkeerde invoer
 5. Lid Delta Duikteam
  Verkeerde invoer
 6. Brevetering
  Verkeerde invoer
 7. Vul de vier cijfer/letter code in om Spam te voorkomen
  Vul de vier cijfer/letter code in om Spam te voorkomen
  HerinstellenVerkeerde invoer

Algemene bepaling:
- Voor deze activiteit dient men de eigen bijdrage voor 25 augustus a.s. te hebben overgemaakt op NL57INGB0000615817 t.n.v. Delta Duikteam Alkmaar, onder vermelding van Wrakduiken Noordzee 2017 (vergeet niet het aantal personen te vermelden)
- Na aanmelding is kosteloos annuleren mogelijk tot 25 augustus 2017, bij annulering na deze datum, of bij het niet aanwezig zijn tijdens de activiteit, is artikel F6 van het huishoudelijk reglement van toepassing. (en kunnen extra kosten in rekening worden gebracht!).Restitutie van de inschrijvingskosten bij annulering is beperkt mogelijk
- Zorg zelf voor je duikuitrusting
- Informatie wordt alleen verstrekt in het clubblad en via deze pagina.
- Deelname aan deze activiteit is voor eigen risico.

Facebook
Handige Site's
buienradar Nederland duikerslog
getijde tabel Nederland Alle duikstekken in Zeeland