Agenda
Wie is online
We hebben 445 gasten online
Home Verenigings Nieuws Overzicht Agenda Details - Duiktoren Triton

EMail Afdrukken

Overzicht Agenda

Evenement 

Titel:
Duiktoren Triton
Wanneer:
26-03-2017 
Categorie:
Clubduik

Beschrijving

Duiktoren Triton

Het was oorspronkelijk de wens van CZSK om "speciaal voor de duikopleidingen" in het wedstrijdbassin een verdiept gedeelte aan te brengen met een afmeting van 8x8x8m.duiktoren triton

Na een zeer tijdrovend en moeizaam proces om alle partijen van het nut en noodzaak van deze unieke voorziening te overtuigen is het project "Triton 12" tot stand gekomen.

De duiktoren  "Triton 12" wordt door CZSK als een zeer goede aanvulling gezien voor het 21 meter diepe duikbassin "Triton 21" dat momenteel op het mijnendienst complex in de haven is gesitueerd. Omdat nagenoeg alle duiktorens in de omliggende landen afgekeurd of aan vervanging toe zijn is het niet ondenkbeeldig dat ook buitenlandse eenheden van de duiktoren gebruik zullen willen maken.

Beschrijving accommodatie

De duiktoren is vervaardigd van een zeer hoge kwaliteit RVS, ook wel duplex genoemd. Om onderwater over maximaal zicht te beschikken is de tankwand geborsteld. De dubbele wanden en het dak zijn voorzien van isolatie materiaal. Om een goed verlichte werkplek te garanderen zijn er vier elektrisch bedienbare lichtkoepels in het dak geplaatst met daar tussenin vier lichtpunten.

Control roomduiktoren triton 02

Er is op de tweede etage een control room gerealiseerd met daarin o.a. de opname apparatuur voor de camerabeelden. De lift is geschikt om naast zowel personeel als materiaal te transporteren, ook meerdere personen met een brancard plus O2 koffer te vervoeren. Als back-up is voor patiënten transport een trappenhuis beschikbaar. 

Voorzieningen

Op het perron (aansluitend aan de duiktoren) zijn een douche voorziening en twee vulbalken (200 en 300 bar) voorzien.

Kosten voor deze activiteit zijn:
Leden €11,50 niet leden betalen €13,-

Voor meer informatie zie Duiktoren Triton


 

Opgave formulier Triton
 1. Naam(*)
  Verkeerde invoer
 2. Telefoonnr(*)
  Verkeerde invoer
 3. Email adres(*)
  Verkeerde invoer
 4. Lid Delta Duikteam
  Verkeerde invoer
 5. Brevetering
  Verkeerde invoer
 6. Vul de vier cijfer/letter code in om Spam te voorkomen
  Vul de vier cijfer/letter code in om Spam te voorkomen
  HerinstellenVerkeerde invoer

Algemene bepaling:
- Voor deze activiteit dient men de eigen bijdrage voor 19 maart a.s. te hebben overgemaakt op NL57INGB0000615817 t.n.v. Delta Duikteam Alkmaar, onder vermelding van Triton 2017 (vergeet niet het aantal personen te vermelden)
- Na aanmelding is kosteloos annuleren mogelijk tot 19 maart 2017, bij annulering na deze datum, of bij het niet aanwezig zijn tijdens de activiteit, is artikel F6 van het huishoudelijk reglement van toepassing. (en kunnen extra kosten in rekening worden gebracht!).Restitutie van de inschrijvingskosten bij annulering is beperkt mogelijk
- Zorg zelf voor je duikuitrusting
- Informatie wordt alleen verstrekt in het clubblad en via deze pagina.
- Deelname aan deze activiteit is voor eigen risico.

Facebook
Handige Site's
buienradar Nederland duikerslog
getijde tabel Nederland Alle duikstekken in Zeeland