Beste Delta leden,alv

Het is weer tijd voor een ALV en deze zal plaatsvinden op 10-03-2023.
Hierbij nodigen wij jullie allemaal uit!
Hieronder de voorlopige agenda, de definitieve volgt z.s.m.

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Ontvangst:  20.00 uur
Aanvang vergadering: 20.15 uur

Voorlopige agenda punten:
1. Opening vergadering
2. Vaststellen notulen vorige ALV
3. Ingekomen stukken
4. Verslag bestuur
5. Verslag opleidingsteam
6. Verslag EVCIE
7. Verslag materiaalcommissie
8. Financieel verslag 2022
9. Verslag kascommissie
10. Aanstellen nieuwe kascommissie
11. Vaststellen begroting 2023 en contributie 2024
12. Verkiezing Bestuursleden
13. Rondvraag


 

KerstDuik 2022 wordt KerstLunch 2022

Kerstduik

Reeds eerder vermelden wij al dat de Kerstduik dit jaar een andere invulling zou krijgen.

De duik laten we achterwegen, menig duiker wil deze tijd van het jaar liever niet het koude water trotseren, en focussen ons volledig op het " gezellig samen zijn...."?

Op zondag 18/12 verzamelen we rond 12:00 uur in het clubgebouw te Sint Pancras.

Dit keer zal er geen vol gedekte tafel klaar staan....maar het is de bedoeling dat iedereen daar een invulling aan geeft, zodat we samen van een uitgebreide Tapas-tafel kunnen genieten.

Het hoeft niet groots of veel te zijn, het gaat tenslotte om de gezelligheid, maar laat je culinaire brein werken en verras elkaar met iets lekkers.

Lijkt het je leuk om zelf te gaan duiken?

Duiken is leuk! Hoe komt het anders dat zoveel mensen plezier beleven aan de duiksport?

Elk begin gaat gepaard met aarzeling en de een heeft soms wat meer tijd nodig dan de ander. Maar… iedereen kan het leren en daarbij wordt je goed begeleid door ervaren instructeurs. Als je zeker wilt weten of duiken wel iets voor jou is, maak dan eerst een proefduik voordat je begint aan de cursus.

Een proefduik, ook wel introductieduik, bestaat uit een gedeelte theorie en één uur praktijk in het zwembad.opleiding 1

Tijdens de theorie krijg je een uitleg over wat duiken inhoudt, waar je je aan dient te houden en de begrippen worden besproken. Als je alles hebt begrepen vul je een eigen verklaring en een gezondheidsverklaring in. Dan weet je dat je veilig onder water kunt en de instructeurs en begeleiders weten wie ze mee onderwater krijgen.

Bij het zwembad wordt je voorzien van de uitrusting en ga je te water. In kleine groepjes ga je enkele oefeningen doen die besproken zijn tijdens de theorieles. Deze oefeningen zullen plaatsvinden in het ondiepe gedeelte van het zwembad. Eenmaal gewend aan het gevoel onder water zul je al snel naar het diepere gedeelte gaan. Mocht je problemen hebben met sommige oefeningen dan zal apart, één op één de oefeningen nog eens rustig met je worden geoefend. Maar het belangrijkste tijdens zo'n introductieduik is : alles mag, niets hoeft… het moet leuk zijn! Na afloop praten we meestal nog even bij in de kantine.