Agenda

Lid worden van Delta Duikteam

Delta Shop

Delta Duikteam jas

deltajasjes

 

Wie wil er nou niet zo'n mooie Delta Duikteam jas.

Nog steeds verkrijgbaar. Slechts € 10,-
in de maten M/L/XL/XXL
Interesse? bestuur

Wie is er online

We hebben 26 gasten en geen leden online

DELTA logo transparant

Verslag Nieuwjaarsduik 2020

Nieuwjaarsduik 2020

Ja hoor, nu is het nieuwe jaar pas echt begonnen: de nieuwjaarsborrel en nieuwjaarsduik zijn weer achter de rug.
En zoals wel vaker gebeurd, precies op de duikdag liet het weer weer te wensen over. Gelukkig niet zo dramatisch als voorspeld, maar wind en regen waren weer gezellig aanwezig.
Zoals verwacht was het zicht ruk, dus het werd weer een duikje voor de vorm.

nieuwjaarsduik 2020 1k

Toch werd er verrassend genoeg wel vis gezien;-) Bleek dat even dieper toch nog wel een beetje zicht was.
Op de steiger stonden de kanthangers redelijk uit de wind dus goed vol te houden. Plop, de eerste komt boven water…. te weinig lood, ja dan wordt het duiken een worsteling.

Lees meer: Verslag Nieuwjaarsduik 2020 

Verslag Kerstlunch 15 december 2019

Kerstlunch

De Kerstlunch Alleen lunch? Ja, alleen lunch. geestmerambacht
Door de storm die over raasde is ’s morgens besloten om de duik af te zeggen.
Dat is natuurlijk wel jammer, hoewel….. Aangezien ik niet zou gaan duiken bleef nu het ‘hangen in de wind’ mij bespaard.
De lunch dus, tja het was, als voorgehouden, verrassend. Op een prachtige plek, dicht bij de duikstek.
Maar ja, zonder duik heb je daar weinig aan. Mooi uitzicht over het GMA en zo lekker binnen leek de wind wel mee te vallen.
Zonnetje brak door en iedereen had een zonnig humeur. O ja, de lunch dus, hoe was die…. Ja, beregezellig maar met kerst had het niet zo veel te maken.
Hoewel er stond wel een kerstboom, achter me. Voor me een poepende hond…. Een lunch met allemaal leuke mensen, met leuke ideeën: volgend jaar uit eten met z’n allen? Misschien moeten we de brainstorm sessies voortaan ook zo doen, komt er wat meer volk ;-)
Na de lunch werd er door een aantal leden de wandelschoenen nog ondergebonden, dus kwam de locatie toch nog goed van pas. Lekker rondje ploeteren in de wind.
Ff op de steiger het water in kijken, jaaa…. we kunnen de bodem zien!

Maar hoe was de lunch…. eh, laat ik het zo zeggen: ik miste een sneetje kerstbrood en een stukje tulband. Of gewoon een broodje kaas. (en dat is ook allemaal vegetarisch)

DZN

Zeeland-weekend 2020

Zeeland weekend 2020

Zeeland 2018 04k

De evcie wil jullie allen uitnodigen voor het Zeeland weekend 2020.

We willen van 19 t/m 21 juni weer naar Camping de witte molen (campingdewittemolen.nl). Het is dit jaar goed bevallen en de leden die we hebben gesproken vonden het prima om nog een keer heen te gaan. We gaan weer proberen chalet nr 6-7-8 te boeken, afhankelijk van de aanmeldingen. Voor degene die zelfstandig willen boeken, prima (wil je het ons ff laten weten).

Vorige keer zijn er een paar dingen geopperd door een aantal leden wat betreft eten en drinken. Hier willen we nog even naar kijken of we het ’t komende jaar anders gaan aanpakken.

Voor nu vragen we dus alleen geld voor de chalets.
De kosten zullen zijn €60,- pp te betalen vóór 1 nov 2019

Opgeven kan via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let op!!! De inschrijving is vol, indien je je nu aanmeldt kom je op de reservelijst.

Lees meer: Zeeland-weekend 2020

Duikopleiding bij Delta Duikteam

Lijkt het je leuk om zelf te gaan duiken?

Duiken is leuk! Hoe komt het anders dat zoveel mensen plezier beleven aan de duiksport?

Elk begin gaat gepaard met aarzeling en de een heeft soms wat meer tijd nodig dan de ander. Maar… iedereen kan het leren en daarbij wordt je goed begeleid door ervaren instructeurs. Als je zeker wilt weten of duiken wel iets voor jou is, maak dan eerst een proefduik voordat je begint aan de cursus.

Een proefduik, ook wel introductieduik, bestaat uit een gedeelte theorie en één uur praktijk in het zwembad.opleiding 1

Tijdens de theorie krijg je een uitleg over wat duiken inhoudt, waar je je aan dient te houden en de begrippen worden besproken. Als je alles hebt begrepen vul je een eigen verklaring en een gezondheidsverklaring in. Dan weet je dat je veilig onder water kunt en de instructeurs en begeleiders weten wie ze mee onderwater krijgen.

Bij het zwembad wordt je voorzien van de uitrusting en ga je te water. In kleine groepjes ga je enkele oefeningen doen die besproken zijn tijdens de theorieles. Deze oefeningen zullen plaatsvinden in het ondiepe gedeelte van het zwembad. Eenmaal gewend aan het gevoel onder water zul je al snel naar het diepere gedeelte gaan. Mocht je problemen hebben met sommige oefeningen dan zal apart, één op één de oefeningen nog eens rustig met je worden geoefend. Maar het belangrijkste tijdens zo'n introductieduik is : alles mag, niets hoeft… het moet leuk zijn! Na afloop praten we meestal nog even bij in de kantine.

Lees meer: Duikopleiding bij Delta Duikteam

Facebook